12 Nisan 2011 Salı

KP-İÖ’ye sahip çık, davana omuz ver

İŞÇİLER, EMEKÇİLER,
GENÇLER, DEVRİMCİLER, YOLDAŞLAR!
Faşist MGK diktatörlüğünün işçi sınıfı, emekçi yığınlar, Kürt halkı ve devrimcilere yönelik topyekûn saldırı dalgası artarak sürüyor. İşçi ve emekçi yığınların, demokrasi, özgürlük ve sosyalizm istemleri sınırsız faşist terörle karşılanıyor. Egemen sınıflar sömürü ve zulüm düzenlerini tahkim etmek için faşist terör ve korku psikolojisini önde tutuyorlar. Kürt özgürlük hareketini ezmek için kirli savaş politikaları uygulamaya sokuluyor. Faşist diktatörlük iflas etmiş politikalarını ayakta tutmak için, devrimci ve Kürt özgürlük muhalefetine karşı gerici kitle hareketi yaratarak, linç kültürünü egemen kılarak toplumu zapturapt altına almaya çalışıyor.

Sömürü ve zulüm üzerinde yükselen faşist MGK diktatörlüğünün bu topyekun saldırı dalgasına karşı başta Kürt emekçileri olmak üzere işçiler, emekçiler ve devrimciler güçlerini toparlayıp direnmeye ve devrimci çalışmaları ileriye taşımaya çalışıyorlar. Dahası bu faşist saldırı dalgasına karşı güçlü bir karşı duruşun örgütlenmesi ve sürecin devrimci iradeyle karşılanması, faşist karşı devrimin saldırısının göğüslenmesi her alanda devrimcilere feda ruhu içinde ileriye atılmayı dayatıyor.

Neki bu kadar faşist baskı, sömürü ve zulme rağmen devrimci hareketin yığınları örgütleyip ayağa kaldırma ve mücadeleye seferber etme yetemezliği, dağınıklığı, küçük düşünme ve grupçulu faşizme karşı ortak çalışma alışkanlığı ve birlikte mücadele etme isteminin pratiğe sürülmesini, komünist önderliğin yaratılmasını darbeliyor ve haliyle bu olumsuz durum faşizm ve sermayeye, sendika ağalığı ve gericiliğe karşı gelişen emekçilerin mücadelesini güçten düşürüyor. Haliyle bu durum devrimin düşmanlarına önemli fırsatlar sunuyor. Çektiğimiz acıları ve yoksulluğu daha da büyütüyor.

O halde devrimci örgütlenmeyi geliştirmek, yığınları komünist bir önderlik etrafında birleşmek en yakıcı sorun olarak önümüzde durmaktadır. İşte, bundan dolayı diyoruz ki; Devrim ve sosyalizm için önce öncü örgüt şiarıyla yola çıkan örgütümüz KP-İÖ, “KP-İÖ’ye sahip çık, davana omuz ver” şiarıyla bir bağış kampanyası örgütlenmiş bulunuyor. Devrimin öncü örgütünü yaratarak olumsuzluğa daha aktifçe müdahale etmek ve durumu emekçilerin lehine çevirebilmek için Komünist Parti-İnşa Örgütü sizleri; “KP-İÖ’ye sahip çık, davana omuz ver” bağış çağrısına her bakımdan destek verip, maddi bakımdan güçlendirip saflarında birleşmeye çağırıyor!

KP-İÖ'ye omuz ver ki, sesin daha gür çıksın. Davana sahip çık ki, sömürü düzeni, barbar ve faşist MGK diktatörlüğün ömrü daha da kısalsın. Kavgaya KP-İÖ saflarında katılın ki, çektiğiniz bunca acılar son bulsun ve özgürlüğe el uzatılsın!

İŞÇİLER, EMEKÇİLER,
GENÇLER, DEVRİMLER, YOLDAŞLAR!
İnşamız, her türden baskı, saldırı, yokluk ve yoksunluğa rağmen devrim ve sosyalizm kavgasını inatla sürdürdü. O, bu onurlu kavgasında emekçilerin kurtuluşundan başka bir şey düşünmedi. Şehitlerimize verdiğimiz devrim sözüne bağlı kaldı. Devrim ve sosyalizmin zaferinden başka bir amacı olmayan KP-İÖ gücü ve olanakları ölçüsünde, her alanda, faşizm ve gericiliğe, emperyalizm ve kapitalizme karşı kafa tuttu. İşçi sınıfı ve emekçi yığınları örgütleyip devrime seferber etmek için mücadele yürüten KP-İÖ’ye sahip çıkıp, saflarında birleşme zamanı. Bu görev, devrim ve sosyalizm isteyen ve yüreği bu doğrultuda çarpan bütün emekçilerin ve devrimcilerin, sorumluluğunun bir gereğidir. Komünistlerin arkasında, emperyalist tekeller, yerli holdingler, kapitalistler, toprak sahipleri, tefeci tüccarlar, mafya babaları vb. yoktur! Devrimci ve komünistlerin desteği yalnız siz; ezilen, sömürülen, milyonlarca emekçidir.

Diyoruz ki, işçiler, emekçiler, yoldaşlar davanıza sahip çıkın! Çünkü bu dava sizin; eşitlik, özgürlük, bağımsızlık ve toplumsal kurtuluş davanızdır. Unutmayınız ki, KP-İÖ’ye vereceğiniz her kuruş, vahşi sömürüye, kanlı faşist diktatörlüğe karşı bir mücadele aracı olarak geri dönecektir. Unutmayınız ki, vereceğiniz her kuruş, KP-İÖ’nün öncü örgütü yaratma, işçi sınıfını örgütleme, sınıfın faşizm ve sermayeye, sendika ağalarına karşı mücadelesini, ilerletmesine destek olacaktır. Bilmelisiniz ki, vereceğin her kuruş; MGK faşist diktatörlüğün topyekun saldırısına, baskısına ve sömürüsüne karşı çeşitli milliyetlerden işçi ve emekçi halkların örgütlü birleşik devrim kavgasını ileri taşımaya bir katkıya dönüşecektir. Bilmelisiniz ki, vereceğin her kuruş, Kürt ulusunun özgürlük yürüyüşüne, gençlerin, kadınların, ezilen ve sömürülenlerin ortak bir hatta örgütlenip birleşerek devrimci mücadeleye katılmasına manivela olacaktır.

O halde; bütün işçileri, emekçileri ve yoldaşları “KP-İÖ’ye sahip çık, davana omuz ver” bağış kampanyasına katılmaya ve O’nu her alanda desteklemeye çağırıyoruz!

KP-İÖ saflarında, birleşin, örgütlenin ve mücadeleye atılın!
Devrimci mücadele devrimci özveri üzerinde yükselir!
Faşizmi devrimle ezeceğiz!
Yaşasın devrim ve sosyalizm mücadelemiz!


KOMÜNİST PARTİ-İNŞA ÖRGÜTÜ
YURTDIŞI ÖRGÜTÜ (KP-İÖ YDÖ) 

Hiç yorum yok: